DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI GLASBENE ŠOLE KRANJ


Spoštovani starši,

objavljamo kode sprejetih kandidatov na inštrumente in balet.
klikni TUKAJ

Vse dodatne informacije boste dobili ob vpisu.

Obvezen vpis za sprejete učence starši oz. skrbniki otrok opravite v tajništvu šole (Poštna ulica 3, 3. nadstropje) in sicer:
-    v četrtek in petek, 18. in 19. 6. 2020 med 13.00 in 19.00,
-    v ponedeljek, 22. 6. 2020 med 7.00 in 9.00 ter
-    v torek, 23. 6. 2020 med 7.00 in 19.00.  

Za vpis potrebujete EMŠO otroka!

Zaradi razmer vas naprošamo, da upoštevate vse varnostne ukrepe in priporočila v zvezi s preprečevanjem širjenja virusa. Iz izkušenj tudi naprošamo, da ne računate na vpis ''zadnji trenutek'' temveč ga opravite takoj, ko vam čas to dopušča.


Obveščamo vas, da imamo še nekaj prostih mest za vpis na Predšolsko glasbeno vzgojo (otroci rojeni 2015) ter Glasbeno in Plesno pripravnico (otroci rojeni 2014). Zainteresirani za vpis pošljite e-sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .Spoštovani,
od 18. 5. 2020 dalje teče pouk na GŠ Kranj pod posebnimi pogoji in varnostnimi ukrepi, ki so navedeni tudi v nadaljevanju. Hvala vsem deležnikom šole, ki upoštevate navodila in se držite zdravstvenih priporočil za zmanjševanje možnosti prenosa koronavirusa. Vsem želimo miren in uspešen zaključek šolskega leta!

Hkrati vas vabimo k ogledu posnetkov naših učencev na našem Youtube kanalu, ki so bili ustvarjeni v času korona krize. Veseli bomo, če k ogledu povabite tudi svoje prijatelje.


VARNOSTNI UKREPI NA GŠ KRANJ
Vstop v šolo bo dovoljen le z zaščitno masko. Učenci naj v šolo vstopajo posamično in naj si ob vstopu v šolo razkužijo roke. Pred vstopom v učilnico naj si učenci roke tudi temeljito umijejo. Masko lahko snamejo v učilnici individualnega pouka in si jo po pouku, ko učilnico zapuščajo, spet nadenejo – prosimo starše, da otroke podučite o varni uporabi zaščitne maske. Na hodnikih naj učenci, kjer se to da, upoštevajo varnostno razdaljo – 1,5-2 metra. Vstop drugim osebam – brez posebne najave v tajništvu ali pri učitelju – v prostore GŠ Kranj ne bo dovoljen. Na GŠ Kranj bomo sicer redno skrbeli za čiščenje, razkuževanje in prezračevanje prostorov, na šoli pa so že zagotovljena razkužila tako za učence kot za zaposlene.

 
ISKANJE
PRIJAVA NA e-NOVICE

S poslano prijavo soglašam s hranjenjem svojih osebnih podatkov za uporabo e-poštnega naslova za pošiljanje obvestil in e-novic.

Ime in priimek:

E-mail naslov: